Ritueel

Het is al achthonderd jaar geleden dat Jupiter en Saturnus nog in het teken van Waterman stonden. Bovendien staan, sinds de start van de winter, de Zon en de planeet Mercurius, samen in boogschutter. Dit zorgt voor een soort van waarheidsserum dat nu over ons uitgegoten wordt.

Je kunt online heel veel vinden over The Great Conjunction, die staat voor grote en blijvende veranderingen. We krijgen nu een kans om bepaalde wensen en manifestaties uit te spreken die ons leven de komende tijd een drastische wending kunnen geven.

Ook voor wie geen fan is van de Astrologie en/of Astronomie geldt: baadt het niet, dan schaadt het niet. Geef dit ritueel gewoon een kans, leg er de juiste intenties in en wie weet, materialiseren je intenties wel heel snel tot een nieuwe werkelijkheid.

Het ritueel gaat als volgt:

Schrijf je intenties neer op kleine strookjes papier. Probeer zo duidelijk mogelijk te verwoorden wat je graag ziet veranderen en spreek helder over wat je graag wilt. Gebruik de woorden geen, niet, minder of stoppen NIET, gebruik in de plaats de woorden start, meer, wel, ja. Formuleer je boodschap positief en focus je daarbij op de zaken die wenst te bekomen en bereiken.

Neem nu enkele grote satéstokken en wikkel je positief geformuleerde wensen en verlangens rond de stokjes, telkens aan het uiteinde. Maak een vuurtje in je open haard of brandt nu een kaars. Laat de stokjes opbranden en houdt ze zolang mogelijk vast. Denk aan de positieve veranderingen voor jezelf terwijl je deze wensen in rook ziet opgaan. Misschien wil je ook een wens voor iemand anders of voor de wereld doen. Zorg dan dat deze positief is. Weet dat al het slechte dat je iemand anders toewenst, gewoon bij jezelf terecht komt, dus vermijdt dat zeker!

Een geschikte datum om dit ritueel uit te voeren is 30/12/2020, we krijgen dan onze laatste volle maan van dit jaar.

Tenslotte werkt elk ritueel beter als je het met een open hart uitvoert. Beeld jezelf dus in dat er een groot liefdevol hart in je borstkas klopt, terwijl jij je satéstok in het vuur verbrand. Alles wat je doet met de juiste oprechte intenties, werkt veel sneller en efficiënter.

Veel plezier met je ritueel. Deel gerust een foto op instagram met de #start2froemel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *