Powezie

Ja ik houd wel van poëzie. Daarom zal er ook af en toe een gedicht te lezen zijn. Nu ik toch een blog heb…why not?

Mijn openingsgedicht heet Problemen oftewel Trouble,                                                                                                                   So here comes trouble:

Mensen zijn                                                                                                                                                                                       problemen op benen                                                                                                                                                                         het ander al wat groter dan het ene                                                                                                                                                 de kunst is                                                                                                                                                                                         iemand te vinden                                                                                                                                                                            onder bepaalde beminden                                                                                                                                                                 met gelijkaardige last                                                                                                                                                                       dan kan je ze samen oplossen                                                                                                                                                          dan lukt het vast

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *